Ledertræning

Vi har mange års erfaring i undervisning af børnemedarbejdere og underviser flere steder i Danmark. Når vi underviser, tilstræber vi altid, at teori og praksis går hånd i hånd. 

Vi har både fast tilrettelagte modulkurser og kan også sammensætte et program, der passer jer.

Læs også om Teens To Children - vores kurser for teenagere

 
Modulkurserne fra Børn & Tro tilbyder yderst relevant medarbejdertræning. Kurserne giver konkret viden, værktøjer, og praktisk erfaring i en komprimeret tidsramme. Kursisterne lærer på kort tid at levere målrettet undervisning i en høj standard. De lærer simpelthen at lave en gudstjeneste i børnehøjde!
— Amy Hill, Leder af KATSJ (Kirken i Kulturcenterets børnearbejde)
 
BT_VIOLET.gif
2018-10-11 18.17.28-1.jpg

Modulkurser

Drømmer du om at blive endnu bedre til at undervise børn? 
Så er et modulkursus lige noget for dig!

"Jeg er gennem kurset både blevet fornyet i min passion for vores børn og deres åndelige trivsel og blevet en bedre formidler af, hvem Gud er og hvad, han ønsker at være for os i dag!"

Anette Vejter Bovim,
medarbejder i børnekirken i København Vineyard

Læs mere om modulkurserne

 
2018-07-01 17.23.25.jpg
Teens to children er smadderhyggeligt. Vi hygger sammen og lærer om Gud, Jesus og Biblen. Lederne er nogle af de fedeste og sjoveste, og de giver os frie tøjler, så vi kan bruge vores fantasi. Hvis du er klar til at lægge dit liv i Jesu hænder, vil jeg helt klart anbefale TTC.
— Aksel, 14 år
 

2019-02-02 16.23.41.jpg

Teens To Children

Teens To Children træner unge mellem 12 og 18 år i at fortælle børn om Gud. Vi afholder typisk Teens To Children-arrangementer i forbindelse med skoleferier. 

Før hvert arrangement bliver teenagerne blandt andet undervist i at lære børnene bibelvers, opføre dukketeater og i at fortælle historier fra Bibelen. Herefter tager de sammen med en voksen leder ud og afholder et eller flere børnearrangementer.

Læs mere om Teens to children