Børneklubber

 
 
f8866d89-cb17-4fac-9704-7f9141f463ad.jpeg

Børneklubber

Vi tror, at kristne børneklubber i børnenes nærmiljø er rigtig vigtige. Her kan børnene lære om Gud og møde folk fra lokale kirker. I børneklubben er der plads til både leg, hygge, bibelhistorier, bøn og forskellige aktiviteter. Børneklubber kan afholdes hver uge, hver anden uge eller en gang om måneden.

Carina, tidligere børneklubbarn, siger: "Det gav mig en fællesskabsfølelse at være med i børneklub – en glæde i at udvise barmhjertighed og behandle andre mennesker godt. Selvtilliden og troen gav mig et personlighedsboost.”


Opstart af nye børneklubber

Vi har lokale medarbejdere, som kan hjælpe med at starte nye børneklubber. Vi kan rådgive omkring de praktiske detaljer og hjælpe med indhold og undervisning. Kontakt os for yderligere information

"Det har været sådan en velsignelse, at få lov at starte børneklub op sammen med Børn & Tro". Man mærker tydeligt, hvor stor en betydning det har at få hjælp fra nogen, som har prøvet det hele mange gange før. Uden Børn & Tro tror jeg aldrig, vi var kommet i gang! Tusind tak." Sofie Rechter, Blågårdens Børneklub, opstart 2013

Bird_08.png

Bird_10.png

Materialer til børneklub

Vi producerer og sælger forskellige undervisningsmaterialer, der kan bruges i børneklubben. Se mere under ressourcer og i vores webshop.